SEO Masterclass

4 dages kursus i SEO - med Mikkel deMib Svendsen

  • Få den nyeste viden om hvordan du får top-rankings i Google
  • Lær at prioritere dit arbejde med SEO på den bedste måde
  • Få dit eget website optimeret som en del af uddannelsen
  • Få det attraktive SEO Masterclass diplom for gennemførelse

SEO Masterclass er et avanceret SEO-kursus, for dig der gerne vil være rigtig dygtig til SEO. Der er dog ingen formelle krav til dine forudsætninger, bare du er indstillet på at kaste dig over det hele.

Uanset om din baggrund er teknisk, kommunikativ eller redaktionel, vil du lære en masse du kan bruge. SEO er en holistisk marketingdisciplin. Det er summen af alt det der gøres der giver effekten. Det er derfor meget vigtigt at du ved lidt om det hele – alt det som du vil lære på SEO Masterclass.

Reserver din plads

Der er kun 10 pladser!

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Anbefalinger tidligere SEO Masterclass deltager

“… Jeg kan på det varmeste anbefale alle, der ønsker at blive rigtig dygtige til SEO, at deltage på SEO Master Class – også selv om de allerede har en hel del erfaring indenfor emnet.”
– Jimmy Ludvigsen, Løsningsarkitekt, sundhed.dk
“… Uddannelsen passer godt til både nybegyndere og professionelle der vil være blandt de allerbedste i Danmark. Uddannelsen tiltrækker ligeledes nogle interessante profiler, og jeg er sikker på at jeg kan drage nytte af det gode netværk i fremtiden. Jeg giver Mikkel og SEO Master Class min varmeste anbefaling.”
– Nikolaj Astrup Madsen, Country Manager, CoolStuff AB
“Jeg vil klart anbefale SEO MasterClass forløbet til alle (undtagen mine konkurrenter), der ønsker en seriøs og konkret indsigt i SEO, som de selv kan bygge videre på efterfølgende.”
– Torben Andersen,Direktør, RobinHus

ses-demib-san-jose-2

SEO Masterclass program

SEO Masterclass består af 4 fulde undervisningsdage.
Nedenfor kan du se det samlede program. Der kan forekomme mindre ændringer og forbedringer.

Dag #1 – onsdag d. 21. november 2018
Gennemgang og analyser af deltagernes websites i plenum. Overordnede strategier, fejl og udfordringer undersøges og kreative ideer til forbedringer udforskes.

Du vil denne dag lære meget mere om både de udfordringer – og eventuelle løsninger, der er på det site du selv medbringer, få inspiration fra både de andre deltagere og mig, og lære af de udfordringer de andre deltager har.

En stærk faglig og netværksinspireret dag.

Dag #2 – onsdag d. 28. november 2018
Fokus på teknisk SEO, der er fundamentet for din søgemaskineoptimering Det er meget vigtigt at få styr på det. Uanset hvor meget du selv kan lave, skal du have forståelse for det og du skal kunne vurdere kvaliteten af resultaterne.

Udover de mere grundlæggende, men meget vigtige, tekniske aspekter vil vi også se på de mere avancerede muligheder og faldgrupper som JavaScript Frameworks, Progressive Web Applications, AMP, Schema-data og hastighedsoptimering mv.

Dag #3 – torsdag d. 6. december 2018
Når det tekniske er på plads skal vi se nærmere på det kommunikative, strategiske og indholdsmæssige. Du vil lære en masse om, hvordan du kan få en dybere forståelse for hvordan og hvorfor din målgruppe søger som de gør, ”search user intend” og hvilke kreative og strategiske muligheder der for at imødekomme dine søgebrugeres behov mv.

Du vil også lære en masse om hvordan du helt praktisk kan optimere dit indhold, hvilke typer af indhold der med fordel kan bruges hvor og hvordan og ikke mindst hvordan du helt konkret optimerer dine tekster, TITLEs og META-data.

Dag #4 – onsdag d. 12 december 2018
Den sidste dag er der et tæt pakket program. Her vil du blandt andet lære en masse om User Engagement optimering, linkbuilding og effektmåling af resultaterne af dit arbejde.

Du vil også lære om Local SEO – hvordan du optimerer dit website, så det dukker op når lokale forbrugere søger efter dig. Det er et område der er blevet mere og mere vigtigt i takt med at Google filtrere flere og flere resultater efter lokale præferencer.

adeoos-lokale-seo

Praktiske informationer

Undervisning

Alle undervisningsdage starter kl. 9 og slutter kl. ca. 16. Dagene er opdelt i 4 lektioner afbrudt af kaffepause til formiddag og eftermiddag og frokost midt på dagen. Forplejning er naturligvis inkluderet i prisen.

Undervisningen foregår her:
AdeoOS
Herstedvang 8
2620 Albertslund

Pris

Da de første 6 SEO Masterclass hold kørte fra 2011 til 2013 kostede det 50.000 kr. at deltage. Den gode nyhed er, at det nu er blevet meget billigere. Vi har komprimeret programmet en lille smule og fundet måder at spare lidt på praktiske forhold. Så nu kan du deltage på SEO Masterclass til den halve pris!

Den fulde SEO Masterclass koster 25.000kr. (+moms)

Bestilling

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Jeg håber at se dig til SEO Masterclass og garantere, at du vil få et rigtig godt forløb.  -Mikkel

IMG_1546-smal

+4571995859 Skriv til os