KØB ONLINE
SPAR 50%
PÅ OPSTARTEN

Få flere kunder med en Waimea Business Hjemmeside

Vi ordner det hele for dig - så du kan koncentrere dig om din forretning

  • Du får et mobiloptimeret webdesign, eget domæne og e-mail
  • Din hjemmeside bliver optimeret i Google (SEO) så alle kan finde dig
  • Du får skrevet gode tekster - det giver flere kunder

Køb Online – Spar 50%
Få 50% rabat på opstarten. Brug rabatkoden: WB18

google-adwords-cloud-rate-870-2

WB-udtalelser-top-235px-2

Køb Waimea Business online og få 50% rabat på opstarten. Brug rabatkoden: WB18

Hvad får du med Waimea Business?

Du får en samlet hjemmeside-løsning
Vi designer din hjemmeside, skriver alle teksterne og markedsfører den. Når både teknik, indhold og markedsføring er samlet et sted, slipper du for at slås med leverandører der ikke kan koordinere arbejdet ordentligt. Vi tager det fulde ansvar.

Du får en hjemmeside der tiltrækker nye kunder
Det stilles meget høje krav til en hjemmeside i dag – både fra forbrugerne og Google. Den skal være mobiloptimeret, lynhurtig, velskrevet og søgemaskineoptimeret for at skabe gode resultater. Vi klarer det hele for dig, så du kan gøre det, du er bedst til

Vælg den løsning der passer dig bedst

 

  
 
Eget domæne
Lækkert webdesign
Lynhurtig Google server
SEO
Linkbuilding
Skrivning af tekster
Optimering af keywords
Gratis flytning af sider
Mobiloptimering og AMP
Email
Opstartspris

Platin

kr. 5.495,00
pr. måned
Eget domæne
Lækkert webdesign
Lynhurtig Google server
SEO
Linkbuilding : Stor pakke
Skrivning af tekster : 15
Optimering af keywords : Op til 60
Gratis flytning af sider : 10
Mobiloptimering og AMP
Email : Op til 10 email alias
Opstartspris: 19.995 kr.

Guld

kr. 3.995,00
pr. måned
Eget domæne
Lækkert webdesign
Lynhurtig Google server
SEO
Linkbuilding : Mellem pakke
Skrivning af tekster : 10
Optimering af keywords : Op til 40
Gratis flytning af sider : 5
Mobiloptimering og AMP
Email : Op til 5 email alias
Opstartspris: 14.850 kr.

Sølv

kr. 1.995,00
pr. måned
Eget domæne
Lækkert webdesign
Lynhurtig Google server
SEO
Linkbuilding : Lille pakke
Skrivning af tekster : 5
Optimering af keywords : Op til 20
Gratis flytning af sider
Mobiloptimering og AMP
Email : Op til 3 email alias
Opstartspris: 7.995 kr.

Resultaterne taler for sig selv

Blaere-board

Rolf fik sin første hjemmeside – og flere nye kunder

Rolf har drevet en mindre tømrervirksomhed i knap 30 år og har altid levet af henvisninger fra de mange glade kunder. Men da flere og flere søger i Google i dag, når de skal bruge en håndværker, havde også han brug for en god hjemmeside der kan findes i Google.

Valget faldt på en total løsning med Waimea Business så Rolf helt slipper for at rode med teknik, indhold og optimering. Waimea klarer det hele for ham, så han kan koncentrere sig om det, han er bedst til.

Bestil din hjemmeside nu

Spørgsmål og Svar om Waimea Business

Hvorfor skal jeg betale månedligt abonnement?
Uanset hvilken hjemmeside-løsning du vælger, vil der være løbende omkostninger til bl.a. hosting, vedligeholdelse, sikkerheds-opdateringer, forbedringer og ikke mindst markedsføring og SEO.

Med Waimea Business får du en samlet løsning til en fast og fair pris. Så ved du præcist, hvad dine omkostninger er, så du ikke risikerer pludselige og uforudsete udgifter.

Hvorfor er det så dyrt?
Faktisk er en Waimea Business løsning meget billig. Hvis du skulle betale et almindeligt webbureau, grafikere og tekstforfattere for at lave en hjemmeside i samme høje kvalitet – og med alle de features der følger med, ville det koste mindst 50-100.000 kroner eller mere.

Dertil kommer den løbende vedligeholdelse, rettelser, hosting, markedsføring og SEO, som for den sidste dels vedkommende alene ville koste mindst 2-5.000 kr. pr. måned hos et kyndigt SEO-bureau.

Så med en pris der starter på under 2.000 kr. pr. måned er en Waimea Business løsning faktisk meget billig.

Kira valgte en Waimea Business hjemmeside, hvilket var en af de vigtigste grunde til, at hun langt hurtigere end forventet kunne droppe sit bijob og blive 100% iværksætter.

Hvor lang tid binder jeg mig for?
Vi tror grundlæggende set ikke på, at det er fornuftigt at tvinge vores kunder til at blive hos os, med lange og urimelige bindingsperioder. Vi ønsker kun at have kunder, som er glade for det, vi leverer. Som udgangspunkt kan alle Waimea Business aftaler derfor opsiges med blot 3 måneders varsel.


Hvad sker der, hvis jeg en dag vil opsige mit abonnement?
Vi ønsker at behandle alle vores kunder ordentligt. Også dem der eventuelt på et tidspunkt vælger at forlade os. Det mener vi ganske enkelt er godt købmandskab.

Derfor har vi gjort det så let som muligt at flytte din Waimea Business hjemmeside til en anden løsning. Du kan altid få en fuld kopi af dit websites database, alle tekster og andre elementer, som du så kan tage med dig og importere i et andet system.

Det eneste du ikke får med er selve Waimea Business systemet. Det lejer du dig ind på på samme måde, som hvis du lejer en lejlighed eller en bil. Vi har iøvrigt skrevet en detaljeret flytteguide til dig, som måtte ønske at flytte din Waimea Business hjemmeside. Guiden indeholder en masse værdifulde tips og kan downloade gratis her.

Virker Google optimering (SEO) overhovedet?
Det korte svar er ja. SEO virker. Men kun hvis man ved, hvordan man optimerer en hjemmeside til Google. Og uden at lyde alt for selvhøjtidelige så er det i høj grad netop noget af det, vi er rigtig gode til.

Det ses da også på resultaterne. Vi har skabt over 15.000 side 1-placeringer i Google for vores Waimea Business kunder, der tilsammen får over 100.000 motiverede besøg fra Google hver måned. Det er folk, der selv har søgt efter det, som vores kunder tilbyder.

Hvor mange flere kunder vil jeg få?
Det afhænger meget af din branche. I gennemsnit får vores kunder over 50 gode leads hver måned. Nogle lidt flere og nogle lidt færre. Restauranter, iPhone reparatører, frisører og andre servicevirksomheder får ofte lidt flere. Kunder der tilbyder større eller komplekse produkter, får typisk lidt færre henvendelser, men omsætter så også meget mere på hver kunde.

I sidste ende oplever de fleste af vores kunder, at omkostningen pr. henvendelse de får, via deres Waimea Business hjemmeside, er mange gange lavere end stort set alle andre markedsføringskanaler. Og det er det, som tæller.

Har du andre spørgsmål om Waimea Business hjemmesider?

Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål på e-mail: business@waimea.dk eller telefon: 78 76 10 30

 

Vi samler på glade kunder

Ny Skotterup Kro - Jonas Sonne

Masser af nye kunder
Imponerende! På kun 14 dage betalte Waimea Business sig hjem for de næste 2 år.

Vi havde naturligvis en forventning om, at hjemmesiden ville være i stand til at give en fornuftig synlighed og et vist antal kunder, men vi havde ikke i vores vildeste fantasi turde håbe på, at det kunne gå så godt, så hurtigt, som det har gjort.

Jonas Sonne
Medstifter og Kok, Det Nye Skotterup Kro

Lokal synlighed giver kunder
Vores butik i Lyngby tilbyder reparation af iPhones, iPads & PC/MACs og en hurtig walk-in-service. Det er derfor vigtigt, at folk i vores lokalområde let kan finde os. Det kan de nu.

Hjemmesiden præsenterer på en enkel og overskuelig måde vores services. Det gør, at en overraskende stor andel af dem der besøger hjemmesiden, ender som kunder.

Bilal Majid
Direktør, SaveMyPhone

klip-udtalelser-broder-kloakWaimea klarer det hele for mig

Som nyudsprunget iværksætter har Waimea været en god løsning for min forretning. Jeg har udliciteret alt arbejdet vedrørende hjemmesiden til Waimea og det har gjort, at jeg kan fokusere på det jeg er bedst til.

Jeg har med Waimea fået en flot og super hurtig hjemmeside. Waimea har ydet en god service igennem troværdig rådgivning, hvor de har vejledet mig om alt vedrørende online markedsføring.

Kasper Jensen
Ejer, Broder Kloak

Hvad siger andre håndværkere om deres Waimea Business hjemmeside? <div class="gca-column one-half first">Målbar markedsøring Det er svært, at vælge den rigtige markedsføring og se om den virker. Men løsningen Waimea har givet os er meget innovativ og vi har bla. fået et seperat tlf nr til brug på hjemmesiden så vi kan tracke og dokumentere hvert opkald vi modtager. Det giver os muligheden til at få total klarhed over, hvor vi skal brugevores markedsføringskroner. Skiftet til Waimea har været meget smertefrit, vi oplevede en enorm professionalisme i arbejdsgangen med selve skiftet, og vores kontaktperson er til at få fat på både på e-mail og tlf. Han har været god til at følge op på de mindste småting i forløbet samt at følge os igennem hele møllen af valg af design til ny side mm. På den første måned er vores konverteringer steget og vi kan se at vi har fået meget bedre placeringer allerede efter første måned. Vi kan på det varmeste anbefale Waimea Business. Jess Christensen, Malerfirmaet Christensen</div> <div class="gca-column one-half">Ekstremt høje konverteringer Jeg har trygt kunne ligge ansvaret i hænderne hos Waimea, da jeg skulle ud og have lavet en hjemmesideløsning. Jeg har fået et rigtig flot resultat, og vigtigst af alt, så har jeg kunne mærke telefonen har ringet mere. Mine placeringer på Google er blevet bedre, og jeg får nu over 66% af mine kunder fra Google. Waimea har klaret det hele for mig, fra start til slut og vejledet mig godt.” Jadgar Abdulla Ejer, GT Gulve</div> <div class="gca-column one-half first"><p class="gform_not_found">Ups! We kunne ikke finde din formular.</p></div> <div class="gca-column one-half" style=""padding-top:15px;"">Få et tilbud på en håndværker hjemmeside Udfyld formularen, skriv til os på business@waimea.dk eller ring på: 70 22 80 82, så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan vi kan lave din hjemmeside, så du kan få endnu flere kunder i din virksomhed.</div>Flot resultat og god service

Jeg har trygt kunne ligge ansvaret i hænderne hos Waimea, da jeg skulle ud og have lavet en hjemmesideløsning. Jeg har fået et rigtig flot resultat, og vigtigst af alt, så har jeg kunne mærke telefonen har ringet mere.

Mine placeringer på Google er blevet bedre, og jeg får nu over 66% af mine kunder fra Google. Waimea har klaret det hele for mig, fra start til slut og vejledet mig godt.

Jadgar Abdulla
Ejer, GT Gulve


Bestil din hjemmeside nu

Se effekten af de gode resultater vi skaber for dig og din virksomhed

Med din Waimea Business løsning følger 24-7 adgang til et lækkert Client Center, hvor du kan følge med i, hvor godt det går for dit website.

Her kan du blandt andet se hvor mange besøg du får, hvor de kommer fra, hvor godt du ranker i Google og Bing samt hvor mange henvendelser det genererer.

Vi måler både de henvendelser, du får via e-mail, formularer og telefon. Og hvis du ønsker det, kan vi automatisk optage de indgående telefonsamtaler, du modtager, så du senere kan afspille dem.

Alt dette følger gratis med i din Waimea Business løsning.

Client-Center


Google-reviews-3-trans

Gode ratings motiverer til flere gode løsninger

Vi undersøger løbende, hvor tilfredse vores kunder er. Mange har gennem tiden spontant valgt at skrive gode anmeldelser på blandt andet Google.

Det er naturligvis stærkt motiverende for os. Vi glæder os over de gode anmeldelser og modtager kritik seriøst. Er der ting, som vores kunder synes, vi kan gøre bedre, gør vi det.

Du kan se et par af anmeldelserne på Google her til venstre. Du kan læse flere her.


Bestil din Waimea Business hjemmeside i dag

 

  
 
Eget domæne
Lækkert webdesign
Lynhurtig Google server
SEO
Linkbuilding
Skrivning af tekster
Optimering af keywords
Gratis flytning af sider
Mobiloptimering og AMP
Email
Opstartspris

Platin

kr. 5.495,00
pr. måned
Eget domæne
Lækkert webdesign
Lynhurtig Google server
SEO
Linkbuilding : Stor pakke
Skrivning af tekster : 15
Optimering af keywords : Op til 60
Gratis flytning af sider : 10
Mobiloptimering og AMP
Email : Op til 10 email alias
Opstartspris: 19.995 kr.

Guld

kr. 3.995,00
pr. måned
Eget domæne
Lækkert webdesign
Lynhurtig Google server
SEO
Linkbuilding : Mellem pakke
Skrivning af tekster : 10
Optimering af keywords : Op til 40
Gratis flytning af sider : 5
Mobiloptimering og AMP
Email : Op til 5 email alias
Opstartspris: 14.850 kr.

Sølv

kr. 1.995,00
pr. måned
Eget domæne
Lækkert webdesign
Lynhurtig Google server
SEO
Linkbuilding : Lille pakke
Skrivning af tekster : 5
Optimering af keywords : Op til 20
Gratis flytning af sider
Mobiloptimering og AMP
Email : Op til 3 email alias
Opstartspris: 7.995 kr.

Er du i tvivl? Så kontakt os …

Ring: 78 76 10 30, eller skriv på: business@waimea.dk.

Vi vender tilbage indenfor 1 arbejdsdag – som regel samme dag.

Det er helt uforpligtende og vi behandler naturligvis alle dine informationer fortrolig. De bliver ikke delt med andre.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

 

Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Ved at bruge websitet accepterer du dette. Læs mere her.

Tel.: 78 76 64 00 Skriv til os