Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Ring til os på tlf. 78 76 10 30 eller udfyld formularen:

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Referencer

Testimonials

Gode resultater i et hårdt marked

Med en nystartet hjemmeside i 2013 måtte vi i sagens natur starte helt forfra i forhold til at få gode placeringer googles søgeresultater.

Derfor henvendte vi os til Waimea, der har hjulpet os til at få de gode placeringer og fastholde dem i et marked, hvor der er hård konkurrence på de digitale platforme herunder især på organisk trafik fra søgemaskinerne.

Mikkel Krohne-Sørensen

Partner, marketing & kommunikation, Hideaways

Masser af nye kunder

Imponerende! På kun 14 dage betalte Waimea Business sig hjem for de næste 2 år.

Vi havde naturligvis en forventning om, at hjemmesiden ville være i stand til at give en fornuftig synlighed og et vist antal kunder, men vi havde ikke i vores vildeste fantasi turde håbe på, at det kunne gå så godt, så hurtigt, som det har gjort.

Jonas Sonne

Medstifter og Kok, Det Nye Skotterup Kro

Value for money!

Det er vigtigt for os med en hjemmeside, der fremstår indbydende, elegant og inspirerende for vores design-fokuserede målgruppe.

Med Waimea Business har vi fået et rigtig flot resultat for en brøkdel af det, som det ellers ville have kostet, hos de andre leverandører vi overvejede.

Bo Vinding

Direktør, LuxSun Nordic, Gardinfirmaet

Ingen uforudsete udgifter

Med Waimea Business har vi fået en løsning, der til fulde opfylder vores krav til en teknisk perfekt, elegant designet og professionel hjemmeside.

Man kan finde os i søgemaskinerne på de vigtigste søgeord, og med den faste månedlige ydelse kender vi budgettet, uanset hvor mange eller få rettelser vi har brug for at få lavet.

David Rachat-Nielsen

Direktør og partner, Nielsen & Flethøj Advokater

Seneste indlæg i bloggen

Fotopakke – gode billeder sælger mere

Du ved sikkert allerede at gode billeder - også på din hjemmeside, kan være med til at sælge dine budskaber, produkter eller services bedre. Men ved du hvor meget kvaliteten af dine billeder betyder? Og at standard billeder (såkaldte stock fotos) i værste fald kan have den modsatte effekt? I dette … Læs mere

Velkommen til Sara Dall Møller
– ny COO i Waimea

I takt med at vi er vokset og har fået mange flere Waimea Business kunder var tiden inde, til at få en COO med i teamet - en god leder af produktionen. Vi har været så heldige, at kunne tiltrække en af branchens mest erfarne kræfter i Sara Dall Møller. Med mere end 10 års erfaringen indenfor … Læs mere

En fremtidssikret hjemmeside

Det er ikke nok at du har en hjemmeside, som er flot og velfungerende i dag. Udviklingen på nettet går så hurtigt, at den måned for måned vil miste sin gennemslagskraft og synlighed i Google, hvis den ikke løbende udvikles. Og nej, det er ikke bare et spørgsmål om at holde dit CMS og eventuelle … Læs mere

Velkommen til Kim – praktikant hos Waimea

Kim Sietam har forbindelse med sin uddannelse som Markedsføringsøkonom på CPH Business fået praktikplads hos os. Han skal i første omgang være her i tre måneder, hvor han vil indgå i det daglige arbejde for vores kunder.  Vil du også have en god og spændende praktikplads? Så læs mere nedenfor ... … Læs mere

SEO Ranking Factors 2019

Min gamle ven Rand Fishkin har netop afsluttet analyserne af godt 1.500 SEO-folks vurdering af hvad der er de vigtigste SEO Ranking Faktorer i 2019. Jeg var også selv inviteret og deltog naturligvis med min erfaring.  Undersøgelsen bygger videre på de undersøgelser han tidligere lavede, da han var … Læs mere

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Ved at bruge websitet accepterer du dette. Læs mere her.